Porno Videos
Views - 3471
Like? + -

Aksi cikgu dengan murid

Aksi cikgu dengan murid 1

Anonymous said saya sebagai seorang guru memang rasa tertekan dengan kerja ini pada awal bulan saya masukkan maklumat dalam smm lepas itu sistem baru ini sekarang info bapa lagi rasa tertekan dengan kerja2 beginisampai balik petang kerja guru semakin bertambah entah nak kata apalagi tiada tempat nak mengadu.

Aksi cikgu dengan murid 2

Eh tadi cikgu amir ketawa kenapa cikgu izyan menangis pula cikgu arifin kehairanan lalu mencapai surat yang dibaca cikgu izyan cikgu arifin yang selesai membaca surat itu merenungi hadiah yang terletak bersebelahan dengan sehelai.

Aksi cikgu dengan murid 3

Berhubung dengan perkara di atas saya nurul afiqah bt mohd noor murid tahun 6 bestari ingin memaklumkan bahawa saya tidak dapat hadir ke.

Aksi cikgu dengan murid 4

Artikel ini membutuhkan lebih banyak catatan kaki untuk pemastian bantulah memperbaiki artikel ini dengan menambahkan catatan.

Aksi cikgu dengan murid 5

Assalamualaikum dan salam sejahtera cikgu selak mengambil kesempatan meng173ucapkan lebih awal selamat hari guru kepada seluruh warga pendidik sama ada yang sudah bersara atau sedang memikul tanggungjawab yang diamanahkan esok 16 mei giliran golongan pendidik sama ada dikenali sebagai guru cikgu teachers.

Aksi cikgu dengan murid 6

Terima kasih kerana sudi singgah di blog ini hapan saya hanya ingin berkongsi ilmu dengan sesiapa yang sudi terutamanya tentang bahasa.

Aksi cikgu dengan murid 7

Span classnews_dtdec 09 2011spannbsp018332jom mari kita mengira mari kita mengira bersama cikgu mari kita mengira power point.

Aksi cikgu dengan murid 8

Gambar seorang murid lelaki di china berada dalam keadaan rambutnya diselaputi ais mungkin kelihatan agak melucukan bagi segelintir pengguna laman sosial tanpa mengetahui kisah sebenar yang terjadi terhadap kanakkanak tersebut.

Aksi cikgu dengan murid 9

Laman bahasa melayu ini diwujudkan sebagai kemudahan guru dan pelajar berinteraksi serta sebagai pengukuhan situasi pembelajaran dan pengajaran di dalam kelas.

Aksi cikgu dengan murid 10

Aksi cikgu dengan murid

Berkenalan dengan datin

Recommended Video